Lynge Teilskov

Om os

Om os

Jeg udfører alle slags opgaver inden for anlægsfaget, og har med mine mange år i branchen, erhvervet mig en bred vifte af erfaring og føler mig godt klædt på til at løse jeres opgaver.
Erfaringen rummer blandt andet:
  • Belægning, brolægning, trapper i beton og natur sten, støttemure, opsætning af hegn i flere materialer.
  • Træ terrasser, skure, carporte, shelter, gangbroer (spang) og terræn trapper i både træ og genbrugsplast.
  • Etablering af affaldsøer med fuldt nedgravet affaldsbeholdere fra start til slut, forberedelser, projektstyring, nedgravning, montering, afslutning med belægning, finish og oprydning på projektet.
Så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Baggrund

Efter 10 år i anlægsbranchen og over 20 år som lønmodtager, syntes jeg det var tid til at prøve noget nyt. Så jeg tænkte at det var til at prøve kræfter som selvstændig og servicere mine egne kunder. Jeg har altid følt mig hjemme inden for anlægsfaget og specielt belægningsdelen har min store passion. Alle de muligheder man har i form, farve og størrelser, den fleksibilitet sten og fliser har i forhold til de ønsker man måtte have til udførelsen af opgaven. Men bare det at skabe nye uderum og gode løsninger kan noget helt specielt.

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten, opgaverne skal være veludførte, og resultatet i orden og kunden tilfreds inden jeg forlader projektet. Jeg stræber efter at give mine kunder en WOW-oplevelse, og et flot og holdbart resultat i mange år frem.

Galleri

Belægning

Trapper og støttemur

Hegn og terrasser

Andre opgaver

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller forespørgsel, kan du sende en mail eller udfylde kontaktformularen

Kontakt os

Rubæk

Rubæk, grundlagt i 1986, er en førende totalleverandør i Skandinavien inden for miljøvenlig kildesortering og affaldshåndtering, med Skandinaviens største udvalg af relateret udstyr til både inden- og udendørs brug.